Home
Links
Kwaliteitslabel
Missie
 
 
 
 
 
 
 
 
   

Meetjeslandse leerwerkbedrijven

 

MLWB vzw organiseert begeleiding, tewerkstelling en opleiding voor werkzoekenden en werknemers (of zelfstandigen). Als arbeidsmarktspecialist garanderen wij steeds een individuele aanpak op maat van onze klant.

Vanuit onze visie dat iedereen recht heeft op een duurzaam perspectief op werk, bieden wij: werkervaring (WEP), opleiding op de werkvloer, job- en taalcoaching, loopbaanbegeleiding, einde-loopbaanbegeleiding en outplacement, opleiding (sector metaal en technologie), sollicitatiebegeleiding en bemiddeling.

Onze consulenten en arbeidsbegeleiders kennen de lokale arbeidsmarkt en zijn er dicht bij betrokken. Zo vinden zij steeds passende oplossingen zowel voor de werkzoekende, werknemer als de werkgever. Onze organisatie heeft haar roots in het Meetjesland (Eeklo), maar zet afhankelijk van de vragen en noden ook antennes op elders in Oost-Vlaanderen.

Wij maken ons sterk via een oplossingsgerichte aanpak en beschikken daarvoor over een sterk netwerk van kwalitatieve partners. Samen met hen maken werken we aan werk! Onze aanpak wordt reeds jarenlang gewaardeerd via het ESF kwailteitslabel.

 

 


Actueel nieuws

OUTPLACEMENT regio Gent en Meetjesland

Go4Metaal en opleiding MetaalMatch in het Waasland!

NIEUW: LOOPBAANBEGELEIDING EEKLO / MEETJESLAND

 
©2017 webdesign btwebdesign